دکتر کریم اظهار داشت : کادر بهداشت و درمان فشار بسیار زیادی را تحمل میکنندو با توجه به این شرایط نیاز است تا از 25 درصد ظرفیت بیمارستان های خصوصی و بیمارستان امام خمینی استفاده شود.
در آینده ی نزدیک برگزاری آزمون کنکور ، عزاداری ماه محرم و انتخابات مجلس را پیش رو داریم که باید با دقت بسیار بالا کمیته ویژه ای تشکیل داده و پروتکل های دقیقی برای برگزاری آنها تصویب و ابلاغ کنیم.
رئیس دانشگاه عنوان کرد: در مقابله با کرونا طرح بسیج محله محور در مرحله اول خیلی موثر بود و نیاز است که در مرحله دوم نیز فعال شود و آگاهی رسانی ها و کنترل پروتکل ها در هر محله انجام شود. نیاز است از تمام ظرفیت های اطلاع رسانی شهری اعم از تابلو ها و بیلبورد ها در جهت آگاه سازی مردم استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد: ارسال پیامک های هشداری در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی به شهروندان بسیار موثر خواهد بود .
وی تصریح کرد با توجه به تعداد بالای تست های آزمایشگاهی هزینه تست ها بسیار بالا رفته و پرسنل آزمایشگاهی فراتر از توان شان فعالیت می کنند و باید تست ها را به شیوه ای مدیریت شده انجام دهیم .
دکتر کریم بیان کرد ادارات، اصناف به خوبی با ما همکاری کردند و نیاز است از اداراتی که به دقت پروتکل ها را رعایت می کنتد تقدیر شود و به اداراتی که پروتکل ها را نادیده گرفته اند هشدار داده شود.
دکتر کریم همچنین گفت: از شهرداری ها بابت همکاری در ضدعفونی معابر شهری نهایت تشکر را دارم و در ادامه نیاز است اقدامات ضد عفونی با هماهنگی معاونت بهداشتی و برای مکان های ضروری انجام شود.
رئیس دانشگاه افزود: نگران کادر بهداشت و درمان و خستگی مضاعف آنها هستم از مردم می خواهم تا پروتکل های بهداشتی که در راس آنها استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات و شست و شوی مکرر دست ها می باشد را جدی بگیرند.