تقدیر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكی البرز

مراسم قدردانی از ۳۶ پژوهشگر و فناور استان البرز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد

مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر استان البرز   با حضور معاون  استانداری، شهردار کرج، روسای دانشگاههای البرز، اساتید دانشگاهها، روسای مراکز علمی پژوهشی، پارک های فنآوری، و  بنیادنخبگان  در محل  دانشگاه خوارزمی برگزار گردید .

دانشگاه علوم پزشکی البرز با افتخار این مقام ها را کسب نمود:

۱-دکتر مصطفی قربانی پژوهشگر یک درصدجهان

۲-دکتر عاطفه زندی فر .پژوهشگر برتر دانشگاهها و مراکز پژوهشی

۳-دکترعلیرضاسلیمانی پژوهشگربرترکرونا
۴-آقای محمدایرانی پژوهشگرایده برتر

عزیزالله حبیبی در این مراسم که روز چهارشنبه یکم بهمن ماه در سالن همایش دانشگاه خوارزمی در کرج برگزار شد، ضمن تشکر از همه مسئولان، مدیران، مراکز علم و فناوری و افرادی که در برگزاری مراسم هفته پژوهش مشارکت داشتند، گفت: استارت برگزاری مراسم هفته پژوهش در البرز از ۱۹ آبان زده شد و طی آن جشنواره و همایش به صورت مجازی و اختتامیه نیز امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار گردید.

 حبیبی با بیان اینکه به هر حال قدردانی از ایده‌ها و فناوری‌های برتر وظیفه ما است، افزود: ما برای برگزاری این مراسم از سه هفته پیش آمادگی لازم را داشتیم اما در نهایت امروز مراسم پایانی برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم کرونا زودتر از جامعه جهانی و کشور رخت بر بندد تا بتوانیم مراسم بعدی هفته پژوهش استان را حضوری برگزار کنیم.

دانشگاه‌ها برای تبدیل علم به ثروت راه را درست انتخاب کرده‌اند

در ادامه جهانگیر شاهمرادی معاون اقتصادی استاندار البرز به بیان اینکه فضای امروز کشور با فضای ۱۰ سال پیش به شدت متفاوت شده است، گفت: زمانی با این ادبیات که هر پژوهشی در قفسه‌ها خاک می‌خورد درباره کارهای علمی صحبت می‌شد اما امروز دانشگاه نشان داده که برای تبدیل علم به ثروت راه را درست انتخاب کرده است.

شاهمرادی خاطرنشان کرد: امروز در کنار تحقیقات بنیادی و دانشی، دانشگاه‌ها رویکرد بسیار خوبی به علوم مطابق با نیازهای بازار دارند. ما در حال حاضر بیش از ۲۴۰ شرکت دانش بنیان در استان داریم و کارخانه‌های متعددی براساس کارهای دانشگاهی شکل گرفته است.ما ۵۳ واحد داروسازی در استان داریم که بالغ بر ۱۰ واحد ساخت دارو را از صفر شروع و به بازار عرضه می‌کنند.

معاون استاندار البرز افزود: در بحث واکسن کرونا هم دو شرکت که کار را پیش برده‌اند در البرز مستقر هستند.

وی با بیان اینکه باید از فناوران حمایت‌های بهتری به عمل آید تصریح کرد: اخیراً صندوق پژوهش و فناوری استان تشکیل شده و این صندوق با شناسایی اینکه یک ایده چقدر امکان تبدیل شدن به ثروت دارد سرمایه گذاری می‌کند. علاوه بر این کارخانه نوآوری هم در زیربنای حدود ۱۴ هزارمترمربع در حال انجام است و امیدواریم تا قبل از پایان دولت کار آن انجام شود.

یکی از مشکلات شهرداری کرج نبود سرمایه انسانی بر مدار علم است

علی کمالی زاده، شهردار کرج هم در این مراسم از اهمیت سند چشم انداز ۲۰ ساله و افق ۱۴۰۴ گفت و خاطرنشان کرد: با این استعدادها که در کشور به خصوص در البرز وجود دارد رسیدن به افق ۱۴۰۴ دور از دسترس نیست.

شهردار کرج با بیان اینکه در بحث توسعه انسانی محوریت با تولید علم است، افزود:  الان اگر قدرتی در دنیا وجود دارد دلیل اصلی آن قدرت علمی است. قدرت علمی یک کشور دلیل غلبه است و در سال‌های آتی این واقعیت تشدید خواهد شد و امیدواریم ما بتوانیم به آن قدرت علمی برسیم.

وی ادامه داد: نخبگی آن استعداد برتر و بالقوه‌ای است که در جامعه تبدیل به ثروت و قدرت می‌شود و با مراکز پژوهشی و علمی متعددی که در استان داریم امیدواریم بتوانیم به این هدف برسیم و به تعالی جامعه کمک کنیم.

کمالی زاده در پایان تصریح کرد: یکی از مشکلات شهرداری کرج نبود سرمایه انسانی بر مدار علم است و تعداد محدودی از این افراد را هم داریم که روز به روز کمتر می‌شوند.

در بخش پایانی این مراسم در بخش برگزیدگان پژوهش و فناوری به ترتیب از سه پژوهشگر یک درصد برتر جهان، شش برگزیده از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، یک پژوهشگر برتر در حوزه کرونا، ۱۰ ایده برتر، سه فناور برتر و یک پژوهشگر برتر از دستگاه‌های اجرایی قدردانی شد. همچنین در بخش جشنواره دانش‌آموزی هم از ۱۲ دانش‌آموز پژوهنده قدردانی به عمل آمد.