آموزش و پیشگیری از کرونا

كرونا در رستوران ها

فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه¬های مرکزی، ساندویچی و نظایرآن چگونه باید باشد

⭕️حتی الامکان به رستوران نرویم و از مراکزی که طبخ غذای بیرون بر دارند، سفارش دهیم.

⭕️ در صورتی که بیماری زمینه ای (مانند بیماری قلبی-عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری های تنفسی و ...) و یا نقص ایمنی (شیمی درمانی، پیوند اعضا و ...) داریم حتی المقدور از رفتن به رستوران خودداری کنیم.

⭕️در هنگام داشتن علایم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد و یا تنگی نفس از رفتن به رستوران خودداری کنیم.

⭕️مراسم ها و مهمانی های مان را تا بهبود شیوع بیماری، برگزار نکنیم. 

⭕️از لحظه خروج از منزل تا بازگشت به منزل حتما ماسک بزنیم.

⭕️از حضور در رستوران هایی که بیش از ظرفیت 50 درصدی استفاده کرده اند، خودداری کنیم.

⭕️در بدو ورود  دست های خود را ترجیحا با آب و صابون مایع شستشو دهیم و یا با مواد ضد عفونی کنیم 

⭕️به رستوران ها و مراکز طبخ غذایی که تهویه مناسب دارند و هوای تازه در آن جا جریان دارد، برویم.
⭕️ به رستوران ها و مراکز طبخ غذایی که چیدمان میز غذاخوری طوری است که فاصله حداقل یک متر رعایت شده است، برویم.

⭕️توجه کنیم که شاغلین در رستوران ها و مراکز طبخ غذا از وسایل محافظت فردی مانند ماسک، دستکش و ... استفاده کرده باشند.

⭕️ در هنگام حضور در رستوران و خرید از مراکز طبخ غذای بیرون بر، از دست زدن به چشم، دهان و بینی خودداری کنیم.

- برای جلوگیری از آلودگی در هنگام پرداخت وجه غذای خریداری شده از دستکش یکبار مصرف استفاده کنیم و پس از پرداخت وجه به صندوقدار، دستکش را در سطل زباله دردار بیاندازیم.

⭕️برای سفارش نوشیدنی در کنار غذا حتما از آب و نوشیدنی های بسته بندی شده استفاده کنیم.

⭕️به هیچ عنوان وجه پرداختی را به کسانی که در تهیه، طبخ و سرو غذا دخالت دارند، ندهیم.

⭕️در هنگام نوشیدن انواع نوشیدنی ها از نی های یکبار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنیم.

⭕️هنگام خرید غذای بیرون بر حتما غذاهایی که در ظروف یکبار مصرف و دارای پوشش محافظتی هستند، استفاده کنیم.

⭕️ نمک، فلفل، سماق، قند، شکر و آب آشامیدنی باید در بسته بندی های یکبار مصرف یک نفره سرو شود و از قندان و نمکدان و نظایر آن ها استفاده نکنیم.

⭕️در صورت استفاده از سالاد و سبزیجات در بسته بندی یکبار مصرف دارای مجوز استفاده کنیم.

⭕️مواد غذایی که فاقد بسته بندی هستند، باید پوشش بهداشتی داشته باشند و در ظروف مناسب نگهداری شوند.

⭕️ از ظروف چیده شده بر روی میز غذاخوری مانند بشقاب غذا، قاشق و چنگال و لیوان استفاده نکنیم.

⭕️ از میز غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارد، استفاده کنیم.

⭕️در صورت استفاده از سرویس های بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا، ضدعفونی و یا شستشوی دست¬ها را فراموش نکنیم.

⭕️از پرداخت وجه نقد خودداری کنیم و پرداخت ترجیحا"به صورت آنلاین و یا استفاده از اپ¬ها ویا کارتخوان باشد و صرفا خودمان انجام دهیم.

???? برای اعلام و گزارش عدم رعایت نکات بهداشتی در رستوران ها و مراکز طبخ غذا با شماره تلفن 190 تماس بگیریم.